Ontdek het thema

Deel jouw vragen, ervaringen, materiaal of actie op het forum!

Leestip! SAAMO magazine Ieders Stem Telt

Wil je een actie delen op het forum?

Ieders Stem Telt is het centrale thema in het lentenummer van het magazine van SAAMO West-Vlaanderen. Lezers krijgen geen stemadvies, maar komen wel te weten hoe Liselotte, Meysum, Azhar, Christine, Steve, Marcel, Myriam, Karine, Maddy, Jan, Peggy en Annya het effect van politiek op hun dagelijks leven ondervinden. Ontdek hun kijk, hun bezorgdheden en verbetervoorstellen voor een sociaal rechtvaardig beleid. 

Bij welke verkiezingen ben ik verplicht om te gaan stemmen en hoe kan ik alweer geldig stemmen? Op pg. 16 en 17 krijg je een handig overzicht met alle antwoorden.

Ben je ook benieuwd of ‘wonen’ een belangrijk verkiezingsitem zal worden in de komende debatten? Voor heel wat mensen die verstoken blijven van een betaalbare en kwalitatieve woning is het dé prioriteit. Project HuurGoed en de Woonzaak willen de wooncrisis hoger op de politieke agenda. Een plaatsje op de binnenpagina’s van het magazine verwierven ze wel al. In dit nummer ook nog heel wat nieuwtjes en interessante weetjes over het reilen en zeilen van de organisatie. 


#leestip #verkiezingen2024 #samenuitsluitingaanpakken

Heb je materiaal gebruikt? Deel het hier!

SAAMO M1_2024 DEF.pdf

Download het bestand

In welke regio werk je of vindt jouw actie plaats?

West-Vlaanderen

Bij welke organisatie werk je?

SAAMO West-Vlaanderen

Mogen andere professionals je contacteren?

peter.ketelers@saamo.be

Mag jouw bijdrage gebruikt worden voor de nieuwsbrief?

Ja
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties