home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

SAVE THE DATE: 17 MEI #Dakantochnie? #Dakanwel!

Absoluut, Dito, Kando, Konekt, Onafhankelijk Leven, SOM en Vlaams Welzijnsverbond bundelen hun krachten en strijden voor een inclusieve samenleving. Onder de slogan “Dakantochnie? Dakanwel!” bundelen ze enkele absurde getuigenissen waar mensen met een handicap dagelijks mee te maken krijgen en schuiven ze strijdpunten naar voren voor een inclusieve samenleving. Lees de getuigenissen op dakantochnie.be en de aanbevelingen op dakanwel.be

Op vrijdag 17 mei om 14u is er een media-actie in Antwerpen om mensen met een handicap zichtbaar te maken. Mensen met een handicap delen energierepen uit aan passanten om symbolisch duidelijk te maken dat het hen veel energie kost om deel te nemen aan deze samenleving.

Naast de actie in Antwerpen, worden er ook kleinere initiatieven georganiseerd in Turnhout, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge. Je kunt je bij elk van deze locaties aansluiten om je steun te betuigen! Als je actief wilt deelnemen aan de acties, vragen we je om je in te schrijven bij gwen.dekeuleneer@kando.be. Maar als je gewoon langs wilt komen om je steun te betuigen, hoef je je niet in te schrijven.

Hopelijk tot dan!

[MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta