Blijf op de hoogte en volg ons op sociale media of kom zeker regelmatig eens terug naar deze pagina!

 

27 april 2018 – Lancering campagne

Sint-Niklaas, gemeenteraad - 18u
Contact: Annelien Colson – 0491 344 131 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het partnerschap 'Ieders stem telt' stelt z'n beleidsvoorstellen voor naar aanleiding van de gemeenteraad.

Mechelen, Stadhuis - 13u30
Contact: Kathleen De Smedt - 0494 32 09 06 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenlevingsopbouw, De Lage Drempel en De Keeting gaan in gesprek met Bart Somers over het belang van armoedebestrijding en overhandigen hun memorandum.
>> uitnodiging

 

23 april 2018 – Lancering campagne

Ronse, gemeenteraad - 17u
Contact: Annelien Colson – 0491 344 131 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het partnerschap 'Ieders stem telt' stelt z'n beleidsvoorstellen voor naar aanleiding van de gemeenteraad.


Lier, raadzaal van de Dungelhoefsite - 19u
contact: Willem Dehantschutter - 0485 99 01 69 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de start van de gemeenteraad overhandigen Ons Gedacht (vereniging waar armen het woord nemen) en sociale partners een kabouter en hun memorandum aan de Lierse politici.
>> lees het persbericht

 

18 april 2018 - Tafelgesprek met Johan Ackaert, Marc Swyngedouw en Peter Raeymaeckers

Armoedebestrijding op de verkiezingsagenda
Hasselt, Campus Oude Gevangenis - 19u30
>> lees meer

 

15 maart 2018 - Lancering campagne

Antwerpen, De Keyserlei, Centraal Station  –  11u
Contact: Sofie Sas - 0495 33 15 35 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan het Centraal Station (uitgang De Keyserlei) is er een opstand van kabouters. Zij vragen dat beleidsmakers dringend werk maken van een degelijk lokaal beleid dat armoede en uitsluiting geen kans geeft.
>> reportage ATV
>> reportage Radio 2
>> bekijk de website van Samenlevingsopbouw Antwerpen stad

Gent, Sint-Baafsplein, NTGent  – 11u
Contact: Natasha Van Hulle -  0473 76 36 80 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het NTGent rolt de rode loper uit voor een modeshow waarin 'De 12 werken' gepresenteerd worden: 12 heldendaden die we verwachten van de beleidsmakers om werk te maken van armoedebestrijding.
>> reportage VRT-nieuws
>> bekijk de website van Samenlevingsopbouw Gent
>> bekijk de foto's

Hasselt, Lombaardstraat 25  – 11u30
Contact: Diana Zangari – 0490 56 50 74 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom in de gouverneurswoning waar 'Ieders stem telt' uitlegt hoe lokale beleidsplannen smaak krijgen met onze voorstellen.
>> reportage TVL
>> bekijk de website van Samenlevingsopbouw RIMO Limburg

Leuven, Vaartkom 4 – 12u
Contact: Liesbeth Smeyers – 0496 33 70 60 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan de Vaartkom meert de boot aan van de Kabouterpartij. Een vertegenwoordiger legt uit waarom de kabouters het werk niet gaan doen, en waarom beleidsmakers zélf werk moeten maken van armoedebestrijding.
>> reportage ROB
>> bekijk de website van Samenlevingsopbouw Riso Vlaams-Brabant


West-Vlaanderen: online via sociale media
Contact: Mieke Spruytte – 0474 91 96 87 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De West-Vlaamse kabouters trappen hun facebookcampagne af. 14 weken lang doorkruisen ze de provincie en doen telkens een locatie aan gelinkt aan een thema uit de prioriteitennota. Volg hen zeker op facebook! Nog een extra: wie de plaats herkent waar de kabouters neerstrijken, maakt kans op een prijs!
>> volg de kabouters op facebook
>> bekijk de website van Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen